top of page
  • Foto del escritorVeroprofe & Cristina

Música i músics

Un projecte del Departament de Valencià per a RadioMola

Lola Ivorra




Amb aquest projecte hem intentat acostar a l’alumnat a la cultura valenciana actual mitjançant  la investigació dels nous grups musicals en la nostra llengua, millorar l’expressió oral, ampliar el lèxic, la construcció del significat, treballar la tipologia textual amb l’elaboració  d’un text expositiu i la transformació d’aquest en un guió de ràdio.

Els alumnes de 3r han treballat amb tècniques cooperatives al llarg del procés, en grups de 3 o 4 persones. Aquest ha consistit en:


En primer lloc es va realitzar una activitat d’audició de diferents grups i la realització de fitxes d’aquestes audicions per tal que tingueren un ventall ample de possibilitat per triar el grup. Després, quan ja tenien el grup assignat, s’han centrat en la recerca d’informació als webs i xarxes. Han fet audicions individuals i han consensuat les dues cançons que inclourien al seu treball. Amb tot el material recopilat en la recerca han realitzat un text expositiu . Han exposat oralment a la resta de la classe amb presentacions el seu treball incloses les dues cançons triades, han analitzat la lletra i han explicat el perquè de la seua tria. El següent pas ha estat transformar aquest text expositiu en un guió de ràdio que acaben de finalitzar.



#Música en valencià #ABP en La Mola

39 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
Publicar: Blog2_Post
bottom of page